Loin mallini pari päivää sitten USAn gosuun. Harmikseni mallini nimi Alexzandra oli jo varattu joten päädyin lopulta hämäävään Alexzandraa nimeen. Loin mallini täsmälleen sen näköiseksi, kuin se on Suomen gosussa ja vaatteet valitsin kuvaamaan mahdollisimman tarkasti pukeutumistyyliäni. Innokkaana painoin rekisteröidy nappia ja aloitin matkani niin tutun ja turvallisen näköiseen mallimaailmaan, tietämättä kuitenkaan kuinka erilainen se osoittautuisi olemaan.

 

Tukimallia jouduin odottamaan päivän. Toisena kirjautumispäivänäni minulle oli saapunut viesti uudelta "tutoriltani". Kahdeksanvuotias mainosmalli toivotti minut tervetulleeksi vähän oudolla tavalla, mutta koska minulla ei vielä kavereita ollut, lähetin reippaasti viestiä hänelle. Vastausta en ole vieläkään saanut.

 

Kun saavuin kolmantena päivänä gosuun päätin lähteä pelaamaan rakasta vaatehuonehaastetta ja ansaitsemaan hieman taskurahaa. Suuren aikaeron vuoksi paikalla oli vain reilu 200 henkilöä, joka helpotti hieman oloani, josko nyt pystyisin paremmin tutustumaan paikkoihin. Keskusteluaiheet tuntuivat tutuilta, mutta vieras kieli sai minut lähestymään niitä vähän varovaisesti. Innokkaana kirjoitin ensimmäiset kommenttini keskusteluihin. Kukaan ei vastannut tai kommentoinut. Olin ilmaa tuhansien muiden joukossa.

 

Lähetin muutamalle mielenkiintoiselle henkilölle viestiä vastausta kuitenkaan saamatta. Tällaistako on amerikkalaisten elämä? Kansaa on niin paljon, että hiljaisimmat jäävät helposti huomiotta. Yllätyksekseni minulle oli kuitenkin saapunut viesti: Helo. Vastasin nopeasti Hey ja ruudun toisella puolella oleva tyttö osoittautui saksalaiseksi ilopilleriksi. Pian huomasin, että puolet USAn gosun tytöistä olivat muualta kuin Amerikasta. Vaihtelimme muutamat viestit. Kaveripyyntökin ilmestyi ruudulle suht nopeasti, lahjapyyntö heti perään.

 

Huokaisin. Ensimmäinen ystäväni osoittautui kerjääjäksi. Ajattelin kuitenkin, että mitäpä tuo, ystävät ovat ainoa asia mitä juuri nyt tarvitsen, joten lähetin pienen sievän mekon ja viestin. Takaisin saapui halaus, monet kiitokset ja viesti joka ylisti minut maasta taivaaseen, seuraavassa viestissä kehuttiin kauniiksi. Minulle tuli heti parempi mieli. Ehkä tämä USAn gosu ei olekaan niin paha :)

 

Tulevia kommelluksia odotellen,

Alexzandra ♥